Over ons

Gerrit Verweij en Frank Tulp hebben een toegewijd team dat met passie de gasten van het gezellige eetcafé serveren. Bij Het Rechthuis wordt alles met zorg, aandacht en vooral passie gedaan. De ingrediënten van de gerechten zijn speciaal geselecteerd, de wijnkaart is met een sommelier samengesteld en de bieren worden uitgebreid geproefd, geanalyseerd en zelfs gebrouwen!

Het Rechthuis Bier
Samen met een plaatselijke brouwerij brouwen Frank & Gerrit hun eigen bier. Eén van hun bieren, Het Rechthuis Blond, is afgelopen jaar op de 3e plek geëindigd in de Entree-wedstrijd Huisbier van het Jaar. Geen verrassing volgens Gerrit, want: ‘Het is gewoon echt lekker bier!’

Historie
Gerrit Verweij is sinds 1987 eigenaar van Het Rechthuis. In het pand waar al sinds 1902 horeca gevestigd zit begon hij een gezellig café. In 2014 besloot dat het tijd was voor verandering. Het biljart ging eruit en maakte plaats voor gezellige zitjes waaraan gegeten kan worden. ‘Eten & drinken’ werd toegevoegd aan het logo en de eerste gerechten werden vanuit de kleine open keuken geserveerd. Het roer ging om en Mijdrecht was een eetcafé rijker! Een nieuwe stap voor Gerrit, Frank en het team, die ze met veel plezier en (ja daar is ‘ie weer!) passie zijn aangegaan. In 2017 werd Frank na 15 jaar samen met Gerrit aan het succes van Het Rechthuis te hebben gewerkt, zijn compagnon. De twee heren delen hun passie voor eten, drinken en hun uitstekende gevoel voor service.

Borrel en diner
Stap binnen om te genieten van een borrel aan de bar, een daghap of uitgebreid diner. Ontdek zelf hoe fijn je zit bij Het Rechthuis. Het gezellige en verwarmde terras staat het hele jaar buiten. En ook voor feesten, partijen en bedrijfsborrels kan je bij Het Rechthuis terecht. Waar zes dagen per week met passie wordt gekookt, geschonken, gegeten en gedronken…

Kom gezellig langs!