Op de rug van zijn werkkleding staat ‘Ik wou dat het af was’, maar niets is minder waar. Jay is namelijk helemaal op zijn plek bij Het Rechthuis en gek...
Toen horecaondernemer Gerrit Verweij en zijn compagnon Frank Tulp van Het Rechthuis in Mijdrecht in 2017 besloten hun eigen huisbier te brouwen, hadden ze niet kunnen vermoeden dat dit zou uitgroeien tot een sterk regionaal merk. Hun huisbier is niet alleen een succes...
Op de rug van zijn werkkleding staat ‘Ik wou dat het af was’, maar niets is minder waar. Jay is namelijk helemaal op zijn plek bij Het Rechthuis en gek...
Misschien ken je hem nog niet van gezicht, maar Wil is al ruim een jaar de drijvende kracht van ons keukenteam. Wil zijn culinaire reis begon hier, in Het Rechthuis....
Als je de afgelopen maanden bij ons langs bent geweest, is je misschien een vertrouwd gezicht opgevallen: Reinout, onze bedrijfsleider. Hoewel hij een tijdje buiten de horeca actief is geweest,...
Ontdek de persoonlijke kant van Rechthuis Bierbrouwerij: Een uniek kijkje achter de schermen onthult niet alleen het brouwproces, maar ook de mensen erachter. Bekijk enkele afbeeldingen hieronder die het verhaal...
Het Rechthuis Blond blijft zijn reputatie waarmaken! De nieuwe receptuur van ons verrukkelijke bier heeft weer veel lof ontvangen en is zelfs opgenomen in een artikel op Entreemagzine.nl. Daarnaast wordt...
Toen de horeca voor de tweede keer haar deuren moest sluiten, wilden we onze gasten niet uit het oog verliezen. Daarom openden we onze Plop-up store, Het Rechthuis voor Thuis,...
Wat begon als een uit de hand gelopen grap, groeide in slechts 10 dagen uit tot een sprankelende realiteit: Het Rechthuis voor Thuis Plop-Up Store. In oktober 2020, tijdens de tweede coronalockdown, werden opnieuw de deuren van de horeca gesloten. Met de winter in aantocht besloten we dat het niet...